روش استفاده از میکرودرم خانگی : پوست مهم ترین عضو بدن ماست که تاثیر بسیار زیادی روی زیبایی و جذابیت ما دارد. خیلی از مواقع در اثر افزایش سن، تغذیه نادرست، استرس و مشکلات پوستی همچون جوش، لک ها و غیره دچار تغییراتی می شود که خیلی خوشایند نیست. همه ما دوست داریم پوستی سالم، شاداب و جوان داشته باشیم.
محصولات و روش های متنوعی برای جوانسازی و رفع برخی عیوب پوست مثل جای جوش، کک و مک ها و … وجود دارند که هر کدام معایب و مزایای خاص خودشان را دارند. یکی از این روش ها استفاده از میکرودرم است که راهکار فوق العاده برای لایه برداری از پوست می باشد. این روش کاملا فیزیکی و مکانیکی است که برخلاف کرم ها و لایه برداری شیمیایی امن تر می باشد و حتی برای پوست های حساس نیز قابل استفاده است.
به دلیل کاربرد و فواید میکرودرم امروزه خیلی از خانم ها و حتی آقایان برای جوانسازی، پاکسازی پوست و درمان برخی مشکلات پوستی خود به متخصص پوست و یا کلینیک های زیبایی مراجعه می کنند و میکرودرم می کنند. در این میان برخی دوست دارند در خانه بدون صرف وقت زیاد و هزینه های هنگفت در خانه میکرودرم کنند.
فهرست مطالب
پوستی صاف تر و روشن تر
به تازگی دستگاه های میکرودرم خانگی وارد بازار شده اند که فرد می تواند خیلی راحت و بدون دردسر کار جوانسازی پوست را در خانه انجام دهد. میکرودرم خانگی یک تکنیک لایه برداری غیرتهاجمی است که می توانید از آن برای بازسازی و جوانسازی پوست خود استفاده کنید. بعد استفاده از میکرودرم خانگی مطمئناً پوست شما صاف تر، روشن تر و بهتر از قبل خواهد شد.
روش استفاده از میکرودرم خانگی بسیار مهم است و اگر مراقبت های لازم را انجام ندهید و اصول بهداشتی را رعایت نکنید نتایج آن کاملاً برعکس خواهد بود و موجب ایجاد لک، جوش و آکنه های جدید خواهد شد.
ما در این مقاله قصد داریم تا نکات و طریقه استفاده از دستگاه میکرودرم خانگی را برای شما توضیح دهیم تا هزینه های شما کاهش پیدا کند و هم اینکه بهترین نتیجه را دریافت کنید.
کاربرد دستگاه میکرودرم خانگی
- جای جوش های کم عمق
- لک های پوستی
- اختلالات تجمع رنگدانه
- خشن شدن پوست به خاطر آفتاب
- چروک و خطوط ریز
روش کار میکرودرم خانگی
تفاوت دستگاه های میکرودرم خانگی با دستگاه هایی که در مطب پزشکان وجود دارد این است که دستگاه پزشکان موتورهای قویتر و بزرگتری دارند. از این رو می تواند به لایه های عمیق تر پوست برای لایه برداری نفوذ کنند.
دستگاه میکرودرم خانگی با ایجاد مکش و کشش روی پوست، موجب جریان یافتن خون زیر پوست شده و در نتیجه آن را شفاف و جوان می کند. این دستگاه علاوه بر ترمیم پوست، جلوگیری از ایجاد چین و چروک، جوش های سطحی و زیرپوستی را نیز برطرف می کند.
به دلیل اینکه هر بار فقط لایه نازکی از پوست را با دستگاه میکرودرم می توان برداشت، باید درمان را چندین بار طی هفته های متوالی تکرار کرد. در ضمن چون پوست به مرور زمان تغییر و رشد می کند احتمالاً لازم است میکرودرم بعد از تمام شدن دوره درمان هر چند وقت یکبار برای حفظ نتایج تکرار شود.
با توجه به اینکه دستگاه های میکرودرم خانگی نسبت به دستگاه های کلینیک پزشکان ضعیف ترند اما باز هم نتایج آن خوب است. اگر این دستگاه را تهیه کنید بلافاصله بعد از میکرودرم متوجه نتایج درمان و صاف تر شدن پوست تان خواهید شد. پوست بعد از میکرودرم رنگ آن یکنواخت، روشن تر و صاف تر از قبل خواهد شد.
انجام میکرودرم در مطب ها
بعضی افراد انجام میکرودرم در مطب ها و تحت نظر دکتر متخصص را ترجیح می دهند. به دلیل اینکه تجهیزات لازم و اقدامات دقیقا مانند اتاق جراحی کاملاً بهداشتی و استرلیزه است. همچنین پزشک توصیه هایی می کند یا داروها و کرم هایی را می دهد که روند بهبود را تسریع می کند.
تعداد دفعاتی که برای انجام میکرودرم به متخصص پوست مراجعه می کنید، به نوع پوست، مشکل پوستی، اهدافتان و توان مالی شما بستگی دارد.
در حال حاضر بیشتر از ۱۰۰ نوع مدل دستگاه میکرودرم در بازار وجود دارد که هر کدام آنها کارایی خاص خود را دارد. متخصصین پوست توصیه می کنند برای گرفتن بهترین نتیجه، ۶ تا ۱۰ جلسه میکرودرم انجام دهید و فاصله بین جلسات دو هفته باشد.
به طور کلی اگر درمان را زیر نظر پزشک با دستگاه های مطب پیش ببرید، اصولاً فاصله بین جلسات بیشتر است. اما اگر بخواهید از دستگاه میکرودرم در منزل استفاده کنید، باید فاصله بین جلسات کمتر و به شکل حداقل روزانه و هفتگی باشد. هر جلسه میکرودرم تقریبا ٣٠ دقیقه زمان می برد.
این دستگاه برای افراد بین سن ۳۵ تا ۵۰ سال بهترین نتیجه را دارد. که در ادامه بیشتر با روش استفاده از میکرودرم خانگی آشنا می شوید.
فواید دستگاه میکرودرم خانگی
- بدون درد و حساسیت
- از بین بردن سلول های مرده پوست
- درمان جای جوش های سطحی و کم عمق
- پاکسازی و درخشان شدن پوست
- درمان لک های پوستی
- بسته شدن منافذ پوست
- از بین بردن چین و چروک های ریز
- جوانسازی پوست
آموزش استفاده از میکرودرم خانگی
در بیشتر دستگاه های میکرودرم خانگی یک دیسک چرخان وجود دارد که در قسمت بالا، کریستال های اکسید آلومینیوم قرار دارد. این دیسک قابلیت چرخیدن دارد و بر روی پوست می چرخد.
این گردش موجب می شود تا لایه های سطحی پوست تان از بین برود. دستگاه میکرودرم خانگی لایه برداری را با ایجاد خراش های ریز بر روی پوست ایجاد می کند که لایه های اضافی سطحی را میکَند.
مرحله بعد نوبت به مکش می رسد. مکش با جمع شدن روی پوست منجر به جریان بیشتر خون در آن نقطه شده که روند بهبودی را سریع تر می کند و عمل پاکسازی، جوانسازی و مراقبت از پوست را به خوبی انجام می دهد.
خیلی ها می پرسند: بین کارایی میکرودرم خانگی و پزشکی چه تفاوت هایی وجود دارد؟ تفاوتی بین دستگاه میکرودرم خانگی و حرفه ای وجود ندارد، فقط اینکه ابعاد و اندازه این دستگاه ها با هم فرق دارد و دستگاه میکرودرم که در منزل استفاده می شود کوچکتر است. تفاوت بعدی این است که دستگاه پزشکی مکش بالاتری دارد و کار را سریع تر انجام می دهد.
نحوه استفاده از میکرودرم خانگی
قبل از انجام میکرودرم در خانه پوست خود را از چربی ها و آلودگی ها پاک کنید و با آب و صابون مخصوص پوست تان بشویید. فقط دقت کنید که پوست تان خیلی خشک نشود. سپس صبر کنید تا صورت تان در هوای آزاد خشک شود.
طرز استفاده از میکرودرم خانگی به این صورت است که ابتدا دکمه start/pause را نگه دارید تا دستگاه روشن شود. بعد ساعت کار و شدت کار را تنظیم کنید.
سر دستگاه را روی صورت خود قرار دهید و آن را روی پوست حرکت دهید.
مراقبت بعد از میکرودرم خانگی
- بعد از استفاده از دستگاه صورت خود را به آرامی با آب سرد بشویید.
- برای رفع التهاب، تورم، سوزش و خارش می توانید از کمپرس یخ استفاده کنید.
- نوشیدن آب را بیشتر کنید و برای رطوبت رسانی به پوست مایعات زیادی بنوشید.
- از کرم های ترمیم کننده پوست و کلاژن ساز مثل مدیلین اولترا استفاده کنید تا سرعت بازسازی پوست نیز سریع تر صورت گیرد.
- تا یک هفته از فعالیت های شدید و تعریق آور و رفتن به سونا و استخر بپرهیزید.
در این مقاله با روش استفاده از میکرودرم خانگی آشنا شدید امیدواریم که برایتان مفید و کاربردی بوده باشد.
بستگی به پوست فرد داره که چقدر تاثیر داره، مثلن پوست من زود تاثیر گرفت ولی برای پوست خواهرم تاثیر چندانی نداشت.
سلام من 14 سالمه میتونم ار میکرودم خانگی استفاده کنم بدون پرسش از دکتر؟